Våra tjänster på Altantvätt

ALTANTVÄTT I GÖTEBORGS TJÄNSTER

Ge din altan/uteplats kärlek nu i vår/sommar. Alger gör träytorna trista och hala. Rensa bort alger med altantvätt – skonsamt för plånboken, förebygger mögel och trärotsrisk.

Boka tjänst från Altantvätt i Göteborg

Våra tjänster

Altantvätt Göteborg med omnejd

Fasadtvätt Göteborg med omnejd

Tvätt av marksten i Göteborg med omnejd

Hyra av skurmaskin i Göteborg med omnejd

Skyddsbehandling av altan Göteborg med omnejd

Tvätt av staket Göteborg med omnejd

Insperationsbild 3 av en nytvättad uteplats av altantvätt göteborg

PRISER FÖR ALTANTVÄTT

Här finns ett par prisexempel för olika altanstorlekar inkl. moms och avdraget ROT avdrag.

50 m² ~ 4395 kr tvätt av altan
50 m² ~ 6590 kr tvätt av altan och skyddsbehandling

100 m² ~ 6725 kr tvätt av altan
100 m² ~ 10125 kr tvätt av altan och skyddsbehandling

125 m² ~ 7450 kr tvätt av altan
125 m² ~ 11700 kr tvätt av altan och skyddsbehandling

Priserna baseras på att vatten och el finns tillgängligt hos dig som kund och altanen skall vara fri från möbler och löst materiel.

I våra priser så ingår det gratis besiktning och offert innan du bestämmer dig, sen efter du beställt ingår kunnig och noggrann personal, effektiva maskiner, medel och all kringutrustning för att kunna tvätta och skyddsbehandla på ett effektivt och skonsamt sätt.

ROT-avdrag

När du köper tvättjänst av oss på altantvätt.com kan du som privatperson ha rätt till att göra ROT-avdrag. Det innebär en skattereduktion på upp till 30% av arbetskostnaden! För närvarande är det upp till max 50.000 kr per person och år som går att få i avdrag. Avdraget gäller dock ej på materialet som behövs för att utföra uppdraget.

Bor du i egen villa eller står som ägare av ett fritidshus gäller ROT-avdraget för alla våra tvättjänster.

ROT-avdrag är inte kopplat till fastigheten, utan till dig som person. Är ni två personer som båda står som ägare av fastigheten kan alltså båda nyttja eventuellt avdrag och få ända upp till 100.000 kr i skattereduktion för arbetskostnad. Denna summa kan fördelas mellan t.ex sommarstugan och den permanenta bostaden.

Det finns inget lägsta belopp för att kunna få skattelättnad, så tveka inte att ta in proffs även för mindre arbeten. Kontakta oss för mer info

Vi på Altantvätt com är ett pålitligt företag från Kungsbacka som kommer till uppdraget på utlovad tid och genomför arbetet till ett otroligt bra resultat!

TVÄTT AV ALTAN/UTEPLATS

FASADTVÄTT

YTBEHANDLING

UTHYRNING AV SKURMASKIN

TVÄTT AV MARKSTEN

Lämna detta fält tomt

”Jag köpte altantvätt och ytbehandling av vår altan.
Trevliga och kunniga killar vid besök. Trevlig och arbetsamma killar som kunde sitt jobb. Förväntningarna infriades med råge. Allt stämde med offerten. Proffsjobb helt enkelt!”

– Stefan Karlsson