Om oss på Altantvatt.com

Om Altantvatt.com

Altantvatt.com är ett företag som är experter på altantvätt, vi vet precis vad din altan behöver!

Altantvatt.com är ett företag som erbjuder altantvätt och ytbehandling av din altan och uteplats. Vi utför altantvätt och ytbehandling av uteplatser i Göteborg med omnejd.

Vi rekomenderar att endast behandla din altan med såpa. Traditionell träolja suger redan efter några månader åt sig smuts och man får en mer svårunderhållen altan.
I silver och guld versionerna av våra tvättar ingår det att vi stryker över ett lager med vattenblandad såpa, detta är en enkel behandling som gör altanen slitstark och len, det blir en fin silvergrå finish.

Med hjälp av våra skurmaskiner anpassade för altantvätt får vi den smutsigaste altanen att bli ren och fin igen. De tvättrondellerna vi använder skurar altanen på djupet och får bort eventuella stickor som brukar förekomma på altaner med några år på nacken. Er altan blir inte bara ren, den blir len också!

Vårt Mission

Vi vill göra det lilla extra för att uppdraget ska utföras på bästa möjliga sätt så att resultat överträffar våra kunders förväntningar! Målet om ett extremt bra resultat.
Vi brinner för rena altaner helt enkelt! På vintern brinner vi för ved och levererar brasved med hemkörning inom göteborgsområdet

Läs mer om våra tjänster

före och efter tvätt av trall

Vad vi gör

För att kunna hjälpa er på bästa sätt med rengöring av din uteplats så behöver vi veta var vi ska utföra uppdraget och vad det är som du vill ha hjälp med.
Vi tvättar själva golvet på altanen/uteplats/balkong, men kan även hjälpa dig med rengöring av staket, trappor och stensättning.

Genom att kontakta oss med denna info så kan vi återkomma med pris och datum för att utföra uppdraget.

För att kunna utnyttja ROT avdraget för ett lägre pris så behöver vi veta personnummer och fastighetsbeteckning i samband med bokningen. Notera om du inte har utrymme för ROT-avdrag så kommer hela summan faktureras.
På vår kontaktsida kan du fylla i de uppgifter vi behöver för att hjälpa dig få en fin & len altan igen!

Vi på Altantvätt com är ett pålitligt företag från Kungsbacka som kommer till uppdraget på utlovad tid och genomför arbetet till ett otroligt bra resultat!

TVÄTT AV ALTAN/UTEPLATS

SKYDDSBEHANDLING ALTAN

TVÄTT AV MARKSTEN

FASADTVÄTT

UTHYRNING SKURMASKIN

”Vi började tvätta altanen själva men insåg snabbt att de var otroligt tidskrävande, en vecka senare kom altantvätt.com och gjorde arbetet och vi kunde ägna tiden åt saker vi tycker är roligt istället. Resultat blev över förväntan, tack!”

Urban Lindkvist