kontakta oss på altantvätt

Lämna detta fält tomt

Välkommen att boka någon av våra tjänster på Altantvätt.com.

  • Atantvätt / Tralltvätt
  • Fasadtvätt
  • Tvätt av marksten / marktvätt

Du kan även göra det själv med att hyra skurmaskin för altantvätt av oss.

Här kan du boka Altantvätt, vi är din partner för att ge din altan nytt liv och långvarig skönhet! Vi förstår vikten av att ha en välskött och ren uteplats för att kunna njuta av avkopplande stunder och härliga stunder utomhus. Med vår expertis inom altantvätt i Göteborg strävar vi efter att erbjuda dig en smidig och professionell lösning för att fräscha upp din altan.

Att kontakta oss är enkelt och bekvämt. Vi har skapat ett användarvänligt formulär där du kan dela med dig av din förfrågan eller göra en bokning av altantvätt. Vi värdesätter varje detalj du delar med oss, eftersom det hjälper oss att skräddarsy våra tjänster efter dina specifika behov. Genom att fylla i formuläret ger du oss viktig information som vi använder för att ge dig noggranna prisförslag och hitta lämpliga datum för utförande.

Boka en Altantvätt i Göteborg

Vi strävar efter att vara snabba med att svara på din förfrågan. Vår dedikerade personal är redo att hantera dina ärenden med professionalism och effektivitet. Vi förstår värdet av din tid och strävar efter att erbjuda dig smidiga lösningar så att du kan fokusera på det som verkligen betyder mest för dig.

När du väljer Altantvätt, väljer du en partner som är engagerad i att skapa långsiktiga och tillfredsställande resultat. Vårt mål är att ge din altan inte bara ett nytt utseende utan också förlänga dess livslängd, så att du kan njuta av den vackra utomhusmiljön under många år framöver.

Ta det första steget mot en fräschare och vackrare altan genom att boka altantvätt med oss. Fyll i formuläret, och låt oss tillsammans skapa en altan som du kommer att älska att spendera tid på. Vi ser fram emot att höra från dig och vara din pålitliga partner för altantvätt i Göteborg!

Läs mer om våra tjänster

Altantvätt.com
Gjutarevägen 2
434 40 Kungsbacka
Öppet efter överenskommelse

Telefon: 0763-40 88 32
Email: [email protected]

före och efter tvätt av trall

Cirkapriser för altantvätt och markstenstvätt:

50 m² ~ 4395 kr tvätt av altan
50 m² ~ 6590 kr tvätt av altan och skyddsbehandling

100 m² ~ 6725 kr tvätt av altan
100 m² ~ 10125 kr tvätt av altan och skyddsbehandling

125 m² ~ 7450 kr tvätt av altan
125 m² ~ 11700 kr tvätt av altan och skyddsbehandling

Vi på Altantvätt com är ett pålitligt företag från Kungsbacka som kommer till uppdraget på utlovad tid och genomför arbetet till ett otroligt bra resultat!

TVÄTT AV ALTAN/UTEPLATS

SKYDDSBEHANDLING ALTAN

TVÄTT AV MARKSTEN

FASADTVÄTT

UTHYRNING AV SKURMASKIN