Fasadtvätt i Göteborg

Fasadtvätt i Göteborgs närområde

Fasadtvätt i Göteborg, vi kan hjälpa dig med det. En ren fasad gör stor skillnad för husets helhetsintryck samtidigt som en fasadtvätt kan få bukt med problem som exempelvis påväxt av mögel, lav och alger. Förutom att huset blir rent och fint är tvätten alltså viktig för att inte träet med tiden ska börja ruttna. Rensa bort alger, lav & mossa från fasaden med altantvätt com – skonsamt för huset och för plånboken, förebygg mögel och trärotsrisk.

Pris är alltid efter offert.

Boka fasadtvätt redan idag

Fasadtvätt

Fasadtvätt är en process som används för att rengöra och återställa utseendet på byggnaders yttre väggar och ytor. Det är en viktig del av underhållet för både kommersiella och bostadsfastigheter, särskilt i områden där smuts, luftföroreningar och väderförhållanden kan göra att fasader ser smutsiga och slitna ut över tid.

Fasadtvätt kan förbättra utseendet på en byggnad avsevärt, förlänga dess livslängd och öka dess värde. Dessutom kan regelbunden fasadtvätt bidra till att bevara en hälsosam inomhusmiljö genom att minska förekomsten av mögel och allergener.

ROT-avdrag

När du köper tvättjänst av oss på altantvätt.com kan du som privatperson ha rätt till att göra ROT-avdrag. Det innebär en skattereduktion på upp till 30% av arbetskostnaden! För närvarande är det upp till max 50.000 kr per person och år som går att få i avdrag. Avdraget gäller dock ej på materialet som behövs för att utföra uppdraget.

Bor du i egen villa eller står som ägare av ett fritidshus gäller ROT-avdraget för alla våra tvättjänster.

ROT-avdrag är inte kopplat till fastigheten, utan till dig som person. Är ni två personer som båda står som ägare av fastigheten kan alltså båda nyttja eventuellt avdrag och få ända upp till 100.000 kr i skattereduktion för arbetskostnad. Denna summa kan fördelas mellan t.ex sommarstugan och den permanenta bostaden.

Det finns inget lägsta belopp för att kunna få skattelättnad, så tveka inte att ta in proffs även för mindre arbeten. Kontakta oss för mer info

Vi på Altantvätt com är ett pålitligt företag från Kungsbacka som kommer till uppdraget på utlovad tid och genomför arbetet till ett otroligt bra resultat!

TVÄTT AV ALTAN/UTEPLATS

FASADTVÄTT i GÖTEBORG

YTBEHANDLING

UTHYRNING AV SKURMASKIN

TVÄTT AV MARKSTEN

TRÄSKYDDSBEHANDLING

Vanliga frågor om Fasadtvätt i Göteborg

VARFÖR SKALL JAG TVÄTTA FASADEN?

Klimatförändringen påverkar tillväxten av mögel, mossa och alger på fasaden.
För att undvika att de blir oönskad påväxt på den vilket i sin tur kan leda till stor skada på ditt hus och fasad.
Huset ser genast mycket mer inbjudande ut när den är rent och fräscht.

NÄR SKER BETALNING?

Betalning sker alltid efter slutfört arbete.

HUR LÅNG TID TAR EN TVÄTT ATT GENOMFÖRA?

Det beror helt och hållet på husets storlek, är de enplan- eller tvåplanshus, skick på fasaden.

ANVÄNDER NI MILJÖVÄNLIGA TVÄTTMEDEL?

Vi använder miljövänliga medel, vi använder oss av medel från JAPE, GRÖN-FRI TRÄ-RENT PRICKFRI YTSKYDD & GRUNNE för att nämna några. Vi är måna om vår miljö på altantvätt com

”Jag köpte altantvätt och ytbehandling av vår altan.
Trevliga och kunniga killar vid besök. Trevlig och arbetsamma killar som kunde sitt jobb. Förväntningarna infriades med råge. Allt stämde med offerten. Proffsjobb helt enkelt!”

– Stefan Karlsson