Altantvätt kullavik

Altantvätt Kullavik – Vi tvättar din altan

Ge din altan och uteplats den kärlek nu i vår & sommar som den förtjänar.

Mögel, lav, mossa & alger gör träaltanen trist och hal.

Boka Altantvätt redan idag

Rensa bort alger med en altantvätt ifrån Altantvätt.com, då får du ett skinande fint resultat – både skonsamt för altanen & plånboken. Du förebygger hal påväxt samt att du minimerar risken för att altanen ruttnar sönder.

ROT-avdrag

När du köper tvättjänst av oss på altantvätt.com kan du som privatperson ha rätt till att göra ROT-avdrag. Det innebär en skattereduktion på upp till 30% av arbetskostnaden! 

Ring oss redag idag för en bokning eller om du har frågor – 0763 40 88 32

Hyra Altantvätt i Kullavik

Nu är våren här och det är dags att hyra skurmaskin för att ge din altan den kärlek den förtjänar!

Hyr en effektiv skurmaskin från Altantvätt Göteborg.

Vill du spendera mer tid med kaffet i solen och mindre tid med att skrubba trädäcket så är det en maskin från oss på altantvätt com du ska hyra. Då kan du tvätta altanen snabbare, effektivare och smidigare med hjälp av en skurmaskin som du hyr från Altantvätt Göteborg. 

Boka en hyra av skurtvätt direkt

Du märker snabbt både hur enkelt och effektivt det är att tvätta trädäcket och altanen med vår effektiva skurmaskin.

Skyddsbehandling Altantvätt i Kullavik

Ge din altan och uteplats det skydd den behöver!

Vi på altantvätt com använder oss av Redo Ytskydd. Det är en överlägsen, patenterad och miljövänlig produkt för att skydda trä, tak och miniraliska fasader. Självklara ytor att behandla är alla obehandlade träytor som trall och ytor som t ex betong, tegel, eternit och natursten med många fler. Används ej på målade ytor och glas då det i vissa fall kan missfärga färg eller påverka glas.

Boka Altantvätt redan idag

Redo Ytskydd består av modifierade kiselpartiklar. Detta innebär att själva kiselapartikeln har fått egenskaper som gör att produkten binder sig till materialet under hela dess livslängd. När Redo Ytskydd appliceras tränger kislet in i ytskiktet och förenar sig snabbt med materialet, ytan blir hårdare vilket ökar materialets hållbarhet. Redo Ytskydd ger dessutom ytskiktet en självrengörande funktion som betydligt begränsar påväxten av alger, lav, mossa och mögel.

Fasadtvätt i Kullavik

Ren fasad med Fasadtvätt, vi kan hjälpa dig med det. En ren fasad gör stor skillnad för husets helhetsintryck samtidigt som en fasadtvätt kan få bukt med problem som exempelvis påväxt av mögel, lav och alger. Förutom att huset blir rent och fint är tvätten alltså viktig för att inte träet med tiden ska börja ruttna. Rensa bort alger, lav & mossa från fasaden med altantvätt com – skonsamt för huset och för plånboken, förebygg mögel och trärotsrisk.

Boka Altantvätt redan idag

Pris är alltid efter offert.

Fasadtvätt

Fasadtvätt är en process som används för att rengöra och återställa utseendet på byggnaders yttre väggar och ytor. Det är en viktig del av underhållet för både kommersiella och bostadsfastigheter, särskilt i områden där smuts, luftföroreningar och väderförhållanden kan göra att fasader ser smutsiga och slitna ut över tid.

Fasadtvätt kan förbättra utseendet på en byggnad avsevärt, förlänga dess livslängd och öka dess värde. Dessutom kan regelbunden fasadtvätt bidra till att bevara en hälsosam inomhusmiljö genom att minska förekomsten av mögel och allergener.

Tvätt av marksten i Kullavik

Ge din altan/uteplats kärlek nu i vår/sommar. Alger och lavar gör din stensättning trist och hal. Rensa bort alger med altantvätt – skonsamt för plånboken, förebygger lavar, mossa och alger.

Boka Altantvätt redan idag
Alex en certifierad JAPE expert på Altantvätt.com

”Jag köpte altantvätt och ytbehandling av vår altan.
Trevliga och kunniga killar vid besök. Trevlig och arbetsamma killar som kunde sitt jobb. Förväntningarna infriades med råge. Allt stämde med offerten. Proffsjobb helt enkelt!”

– Stefan Karlsson